2000 Personel Alımı Yapılacak! Kpss Şartı Olmadan Kamuya Personel Alınıyor

Bu yazı ilk olarak Başvur.co sayfasında yayınlanmıştır.

Türkiye’nin her şehrinde üniversiteler bulunur ve bu üniversitelerde çok sayıda personel istihdam ediyor. Neredeyse her gün yeni bir üniversite yeni bir personel alımı ilanı yayınlıyor. Üniversite kurumlarına herhangi bir şart ya da koşul olmadan 2000 yeni personel alımı yapılacak.

2000 Personel Alımı Yapacak Üniversiteler

Toplamda 6 farklı kurum yeni personel alımı yapacak. Alım yapacak üniversitelerde açıklandı Gebze Teknik Üniversitesi, Mersin Tarsus Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımları yapıyor.

2000 Personel Alımı Başvuru Şartları

Toplamda 6 farklı üniversite için personel alımı gerçekleştirilecek olsa da bazı üniversiteler KPSS puan şartı aramaktadır.

Adayların belirtilen asgari KPSS puan almış olması ve üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun olmuş olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Daha fazla okumak için 2000 Personel Alımı Yapılacak! Kpss Şartı Olmadan Kamuya Personel Alınıyor ziyaret edebilirsiniz.

medyazar.com

Exit mobile version