Loading...
tr usd
USD
-0.02%
Amerikan Doları
32,42 TRY
tr euro
EURO
-0.08%
Euro
34,78 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.08%
Euro Amerikan Doları
1,07 TRY
bist-100
BIST
1.69%
Bist 100
10.082,77 TRY
usd gau
Petrol
0.05%
Brent Petrol
87,31 USD
gau
GR. ALTIN
-0.05%
Gram Altın
2.433,73 TRY
tr btc
BTC
-0.28%
Bitcoin
2.069.129,60 TRY

Emekli Olmak İsteyenler İçin İlk Adım Akbank’tan Geldi! Askerlik ve Doğum Borçlanmalarınızı Üstlenecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Başvur.co sayfasında yayınlanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen emeklilik işlemleri, vatandaşlara pek çok farklı kategori altında çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Bu kapsamda emekli olmak isteyen vatandaşlara eksik prim günlerini tamamlayabilmeleri adına askerlik ve doğum borçlanmasından yararlanma hakkı sunulmaktadır. Askerlik veya doğum sebebi ile sigortalı çalışma hayatına ara vermek durumunda kalan ve bu sebep ile de prim borçları oluşan vatandaşlar, kendileri için belirlenmiş olan çerçevede toplu prim ödemesi yapabilmektelerdir.

EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte daha da önem kazanan askerlik ve doğum borçlanmaları, yasa kapsamında olan ancak prim günleri eksik olan vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Sigorta girişleri 8 Eylül 1999 tarihinden önce olan, kendileri için belirlenmiş olan sigortalılık süresi şartını sağlayan ancak prim günleri eksik olan vatandaşlar, borçlanma ile günlerini tamamlamanın yollarını ararken beklenen haber Akbank’tan geldi. Özel banka, prim günlerini tamamlamak isteyen ve borçlanma hakları bulunan vatandaşlara nakit desteği vereceğini duyurdu.

AKBANK’TAN EYT’LİLERİ SEVİNDİREN HABER!

Bankacılık sektörünün ileri gelen isimleri arasında yer alan Akbank, 3 Mart tarihinde resmen yürürlüğe girmiş olan EYT yasası ile birlikte harekete geçti. Askerlik veya doğum borçlanması hakkı bulunan vatandaşlara eksik prim günleri için destek vereceğini belirten banka, bu kapsamda yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

AKBANK EYT’Lİ BORÇLANMA KREDİSİ MART 2023

Prim günlerini askerlik veya doğum borçlanması haklarını kullanarak toplu olarak ödemek isteyen EYT’liler için yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Akbank, kredi kampanyasının başlangıç faizini yüzde 1,78 olarak belirledi. 36 ay vade imkanı tanıyacağını ifade eden banka, başvuru sahibinin ödeme performansına bağlı olarak 100 bin TL’nin üzerine kadar kredi desteği verebileceğini bildirdi.

AKBANK EYT’Lİ BORÇLANMA KREDİSİNİN TAKSİTLERİ NE KADAR?

EYT’liler için geliştirmiş olduğu kredi kampanyasına ilişkin örnek maliyet tabloları oluşturan Akbank, detayları paylaştı. Banka, ilgili kredi hizmetinden 12 ay vade ve yüzde 1,78 faiz karşılığında 100 bin TL’lik destek almak isteyen EYT’lilerin, aylık 9.587,11 TL tutarında taksit ödemeleri gerektiğini ifade etti.

Daha fazla okumak için Emekli Olmak İsteyenler İçin İlk Adım Akbank’tan Geldi! Askerlik ve Doğum Borçlanmalarınızı Üstlenecek! ziyaret edebilirsiniz.

medyazar.com

Emekli Olmak İsteyenler İçin İlk Adım Akbank’tan Geldi! Askerlik ve Doğum Borçlanmalarınızı Üstlenecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!