Loading...
tr usd
USD
-0.02%
Amerikan Doları
32,42 TRY
tr euro
EURO
-0.16%
Euro
34,75 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.16%
Euro Amerikan Doları
1,07 TRY
bist-100
BIST
0%
Bist 100
10.082,77 TRY
usd gau
Petrol
-0.01%
Brent Petrol
87,19 USD
gau
GR. ALTIN
-0.33%
Gram Altın
2.426,97 TRY
tr btc
BTC
-0.54%
Bitcoin
2.063.732,96 TRY

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart’ta Seçim Kararı Alacağız Dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Başvur.co sayfasında yayınlanmıştır.

Dün yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerle bir araya gelerek kabine toplantısında alınan kararları gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart’ta Seçim Kararı Alacağız Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapmış olduğu açıklamalarda yaşanan deprem felaketinin seçim gündemini etkilediğini ve bu alandaki kararlarını 10 Mart tarihinde açıklayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan deprem felaketine yönelik olarak konuşmalar yaptı. “Türkiye için Hemen şimdi” mesajını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Mart’ta seçim kararı alacaklarını da tüm vatandaşlara duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart'ta Seçim Kararı Alacağız Dedi
cumhurbaşkanı erdoğan seçim i̇çin net tarih verdi ve 10 mart’ta seçim kararı alacağız dedi

”10 MART’TA SEÇİM KARARI ALACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündem sapmasına yol açacak sürecin geride kalması gerektiğini belirtti. Bu sürecin seçim tartışmaları ile geçirilmesinin doğru olmadığından söz eden Erdoğan seçimin 14 Mayıs’ta yapılmasınin doğru sonuçlara ulaştıracağını söyledi. Seçim sürecindek gündemin yine deprem olacağını belirten Erdoğan,  10 Mart Cuma günü karar alınacağını ve bir sonraki gün bu kararın  Resmi Gazete’de yayımlanacağını belirtti.

Depremin Yaralarını Saracağız

Türkiye’nin gündemin’in afetlerle mücadele olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin yaralarını birlikte saracağız” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinde en büyük kayıpların yaşandığı bu deprem felaketine yönelik olarak vatandaşlarımızın yaşamış olduğu Zorlu duruma bir süre sonra son vereceğiz ifadelerini kullandı. Bu ifade sonrasında “Türkiye için şimdi” sloganı ile 10 Mart’ta seçim tarihinin açıklanacağını belirtti. Türkiye’de şu an için herhangi bir vakit kaybına ve enerji israfı gibi bir duruma neydan bırakılmaması gerektiğinden de söz eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu isteklerin gerçekleşmesi için de güçlü bir siyasi iradeye ihtiyaç vardır dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart'ta Seçim Kararı Alacağız Dedi
cumhurbaşkanı erdoğan seçim i̇çin net tarih verdi ve 10 mart’ta seçim kararı alacağız dedi

Tüm Vatandaşlarımız Seçimde Oylarını Kullanabilecek!

Deprem felaketi dolayısıyla ertelenen seçim gündemi, son kabine toplantısında da yeniden görüşüldü. Bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Mart günü seçim tarihinin açıklanacağını duyurdu. Seçim tarihi için 14 Mayıs gününü ifade eden Recep Tayyip Erdoğan tüm vatandaşların seçimde oy kullanmalarını sağlamak için çalışmalarda bulunacağız dedi. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar içinde özel alanlar yapılacağını belirten Recep Tayyip Erdoğan tüm sorunların üstesinden birlikte geleceğiz ifadelerinde bulundu.

 

Daha fazla okumak için Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart’ta Seçim Kararı Alacağız Dedi ziyaret edebilirsiniz.

medyazar.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim İçin Net Tarih Verdi Ve 10 Mart’ta Seçim Kararı Alacağız Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!