Loading...
tr usd
USD
-0.1%
Amerikan Doları
32,39 TRY
tr euro
EURO
-0.3%
Euro
34,70 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.19%
Euro Amerikan Doları
1,07 TRY
bist-100
BIST
0%
Bist 100
10.082,77 TRY
usd gau
Petrol
-0.23%
Brent Petrol
87,00 USD
gau
GR. ALTIN
-0.58%
Gram Altın
2.420,93 TRY
tr btc
BTC
-0.85%
Bitcoin
2.057.263,33 TRY

Tahminler Değişti! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın Yatırımcılarını Uyardı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Başvur.co sayfasında yayınlanmıştır.

Haftalardır sıkışık bir bant aralığında işlem gören döviz kurları ve altın piyasası, FED Başkanı Jerome Powell’ın geçtiğimiz hafta yapmış olduğu açıklamaların ardından hareketlendi. Şahin tonlu açıklamalarına bu ay da devam eden Powell, faiz indirimi beklentisini sıfırladı. Açıklamanın ardından dolar endeksi başta olmak üzere birçok yatırım alanında yukarı yönlü hareketler göze çarpmaya başladı.

Powell’ın açıklamalarının ardından dolar endeksi yukarı yönlü hareketlerini hızlandırarak 19 TL seviyesine kadar dayandı. Gram altın ise günlerdir sürdürdüğü düşüşü tam tersine çevirerek yükselişe geçti. Tüm bu gelişmelerin ardından ekonomistlerin güncel tahminleri merak konusu oldu. Bu noktada devreye giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın başta olmak üzere diğer varlıklara ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Uzman Memiş, “bunu yapana geçmiş olsun” diyerek yatırımcıları uyardı.

BORSAYI DEĞERLENDİRDİ!

Yeni bir video yayınlayarak ekonomi piyasalarının güncel durumlarını değerlendiren Uzman İslam Memiş, Borsa İstanbul’a ilişkin de önemli bilgiler verdi. Borsada yüzde 2,74’lük artışın kayda geçtiğine dikkat çeken Uzman Memiş, bu hafta 4.950- 5.250 aralığını takip etmeye devam edeceğini ifade etti. Yükselişten ya da düşüşten bahsedebilmek için bu bant aralığının dışına çıkılması gerektiğini vurgulayan Memiş, acemi olan yatırımcıların teknik destek almalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

DOLAR VE EURO DEĞERLENDİRMESİ!

Serbest piyasalarda doların 19,12- 15 TL bant aralığında olduğunu belirten Uzman Memiş, 19,10 TL’nin üzerinde işlem gerçekleştirildiğini ifade etti. 19- 19,30 TL aralığını takipte olduğunu belirten Memiş, euronun da serbest piyasada 20,21- 20,27 TL bandından işlem gördüğünü ifade etti.

GRAM ALTINA DİKKAT ÇEKTİ!

İslam Memiş’ten Altın İçin Önemli Bir Uyarı! MEMİŞ; Altını Olan SATMASIN!

FED’in sahnede olduğunu ancak enflasyon ile mücadele etmenin hiç de kolay olmayacağını vurgulayan Uzman Memiş, dünyada “geçici enflasyon” gibi bir kavramın olmadığına dikkat çekti. Bu enflasyonun kolay kolay düşüşe geçmeyeceğini ifade eden Memiş, gram altına ilişkin değerlendirmelerini de açıkladı.

Finansal okur yazarlığı düşük olan kişilerin gram altının bin 100 TL’ye kadar gerilediğini düşündüğünü ifade eden Memiş, aslında gram altının 1.115- 1.129 TL bandında olduğunu belirtti. Ekranlar ve serbest piyasa arasında 30 TL’lik bir makas aralığının olduğuna dikkat çeken Memiş, bin 100’lü rakamlara kanılmaması gerektiğini ifade ederek “Kananlara geçmiş olsun” dedi. Memiş, bu hafta için 1.128- 1.148 TL aralığını takipte olacağını da belirtti.

Daha fazla okumak için Tahminler Değişti! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın Yatırımcılarını Uyardı! ziyaret edebilirsiniz.

medyazar.com

Tahminler Değişti! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın Yatırımcılarını Uyardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!