1. Haberler
  2. Genel
  3. Gaziantep Mardin Arası Kaç Km: Gaziantep Mardin Arası Mesafe

Gaziantep Mardin Arası Kaç Km: Gaziantep Mardin Arası Mesafe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesindeyseniz Gaziantep Mardin arası kaç km Gaziantep Mardin arası mesafe hakkında şeffaf ve ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Gaziantep ve Mardin kentimiz Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Her iki kentimiz de birçok alanlarda hızlı bir şekilde gelişmektedir. Bunun yanısıra Gaziantep ve Mardin ilimiz birbirine yakın mesafede yer almaktadır. Böylece Gaziantep ile Mardin ilimiz arasındaki mesafe ise km bazından hesaplayabilirsiniz. Her iki kentimiz arasındaki mesafe yaklaşık olarak 336,5 kilometredir.

 

Gaziantep Mardin Arası Kaç Saat?

2024 yılında Gaziantep Mardin arası kaç saat bakabilirsiniz. Buna göre Gaziantep ile Mardin ilimiz arasındaki saat mesafesi olarak da 3 saat 57 dakikadır. Yani normal bir araç üzerinden Gaziantep ilimiz merkezinden Mardin ilimiz merkezine söz konusu sürede ulaşabilirsiniz.

 

Gaziantep İlimizden Mardin İlimize Otobüsle Kaç Saatte Varılır?

Aynı şekilde Gaziantep ilimizden Mardin ilimize otobüsle kaç saatte varılır Gaziantep kentimizden Mardin kentimize şehirler arası otobüs üzerinden ise yaklaşık olarak 4 ila 4 saat 20 dakika sonrasında ulaşabilirsiniz.

 

Gaziantep İlimizden Mardin İlimize Yürüyerek Kaç Saatte Varılır?

Merak edilen Gaziantep ilimizden Mardin ilimize yürüyerek kaç saatte varılır Gaziantep şehrimizden Mardin şehrimize yüreyerek ise yaklaşık olarak 74 saatte Mardin il merkezine ulaşabilirsiniz. Ancak bunu tavsiye etmiyoruz. Şehirler arası mesafenin yürüyerek kat edilmesi çok zorlu ve sancılı bir zaman dilimidir. Bu durum sizlerin sağlık sorunlarına dahi maruz kalmasına neden olabilir.

 

Gaziantep Mardin Arası Kaç Km: Gaziantep Mardin Arası Mesafe
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!