1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye, İzlanda’yı mağlup etti: İzmir’de Kerem Aktürkoğlu’nun gecesi

Türkiye, İzlanda’yı mağlup etti: İzmir’de Kerem Aktürkoğlu’nun gecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, İzlanda'yı mağlup etti: İzmir'de Kerem Aktürkoğlu'nun gecesi

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Kerem Aktürkoğlu’nun hat-trick yaptığı mücadelede İzlanda’yı 3-1 mağlup etti ve ikili averajla liderliğe yükseldi.

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde İzlanda’yı konuk etti.A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu’nun 2, 52 ve 89. dakikalarda kaydettiği golle 3-1 mağlup ederek grup liderliğine yükseldi.
İzlanda filelerine iki gol gönderen Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım formasıyla ilk kez bir maçta 3 gol sevinci yaşadı.Ayrıca ay-yıldızlıların tarihinde İzlanda’ya attığı en erken golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, aynı zamanda Türkiye’nın Uluslar Ligi’ndeki en erken golünü buldu.
İzlanda filelerine üç gol gönderen Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz’dan (Mart 2021’de vs Hollanda) bu yana A Milli Takım formasıyla hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.
İzmir’in düşman işgalinin kurtuluşunun 102. yıl dönümünde İzmirli sporseverler, ellerinde Türk bayraklarıyla tribünleri doldurarak marşlar eşitliğinde milli takıma destek verdi.Müsabakadan önce tribünde dev Türk bayrağı açıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İzlanda Federasyonu Başkanı Thorvaldur Örlygsson da müsabakayı takip etti.
Türkiye, İzlanda’yı mağlup etti: İzmir’de Kerem Aktürkoğlu’nun gecesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!