Loading...
tr usd
USD
-0.08%
Amerikan Doları
32,40 TRY
tr euro
EURO
-0.4%
Euro
34,67 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.29%
Euro Amerikan Doları
1,07 TRY
bist-100
BIST
-0.37%
Bist 100
10.045,74 TRY
usd gau
Petrol
-1.01%
Brent Petrol
86,32 USD
gau
GR. ALTIN
-1.74%
Gram Altın
2.392,66 TRY
tr btc
BTC
-4.28%
Bitcoin
1.986.041,29 TRY

Kütahya’da 29 Ekim coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 99. yıl dönümü, Kütahya’da coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Valiliği’ndeki tebrik kabulünün ardından Dumlupınar Spor Salonu’ndaki kutlamalara katılarak, hemşehrilerimizi selamladı ve bayramlarını kutladı.

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya’da dün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri, Kütahya Valiliği’nde yapılan tebrik kabulü ve Dumlupınar Spor Salonu’ndaki kutlamayla devam etti. Dumlupınar Spor Salonu’ndaki kutlama töreni, Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın halkı selamlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende Vali Ali Çelik, Cumhuriyetin önemi ve kazanımlarını vurgulayan bir konuşma yaptı. Tören, öğrenciler tarafından Cumhuriyet ve Atatürk temalı şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Törende, Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren sporcuların ödüllerini Vali Ali Çelik, Kütahya AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya CHP Milletvekili Fazıl Kasap, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun verdi.

Dumlupınar Spor Salonu’ndaki kutlama töreni, Tugay Bandosu ve Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu’nun hazırladığı konserle sona erdi.

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri, saat 16.00’da Sera AVM’de Tugay Bandosu Gösterisi, saat 20.30’da Kütahya Belediyesi önünde fener alayı ve saat 21.00’da Zafer Meydanı’nda Soner Sarıkabadayı konseri ile devam edecek.

Kütahya’da 29 Ekim coşkusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!