Loading...
tr usd
USD
0.19%
Amerikan Doları
32,38 TRY
tr euro
EURO
-0.12%
Euro
35,02 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.06%
Euro Amerikan Doları
1,08 TRY
bist-100
BIST
3.1%
Bist 100
9.079,97 TRY
usd gau
Petrol
0.07%
Brent Petrol
86,99 USD
gau
GR. ALTIN
0.59%
Gram Altın
2.334,19 TRY
tr btc
BTC
0.24%
Bitcoin
2.298.472,11 TRY

2023 Diyanet Personel Alımı Sınav Yerleri Açıklandı! Diyanet Sınavı Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Başvur.co sayfasında yayınlanmıştır.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenlerin yakından takip ettiği personel alımı ilanlarında yeni gelişmeler yaşanıyor. 2023 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ilanı büyük ilgi görmüştü. Diyanet’in kendi bünyesinde istihdam edeceği 6 bin 200 personel alımı ilanı başvuruları ardından sonuçlar ve sınav yerleri de netlik kazandı. Kur’an kursu öğrencisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım branşlarında yapılacağı açıklanan Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlisi alımı ilanının detayları belli oldu. Mülakat detayları ve taban puanları merak eden personel adaylarını yakından ilgilendiren bilgiler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşıldı.

Diyanet Personel Alımı Sınavı Giriş Belgesi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın din görevlisi alımı ilanı uzun süredir merakla bekleniyordu. Kurumun 6 bin 200 personel alımı yapacağını açıklamasından sonra ilana başvuran adaylar arasından sözlü sınava katılmaya hak kazananların sınav giriş belgeleri yayımlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan sınav giriş belgeleri adayların bilgisine sunuldu. Bu kapsamda adaylar sinav.diyanet.gov.tr web sitesi üzerinden sözlü sınav yerlerini gösteren sınav giriş belgelerini temin edebilecekler.

Diyanet Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

Kur’an kursu öğrencisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım branşlarında Diyanet’in personel alımı ilanına başvuru yapan adaylar, mülakat sınavının detaylarını merak ediyor. Diyanet tarafından yayımlanan sınav giriş belgelerine internet üzerinden ulaşılabiliyor. 2023 yılı Diyanet Akademisi aday din görevlisi alımı sınavlarına başvuran adaylardan sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini çıkarabiliyor. Adayların mülakat sınavı giriş belgelerini kurumun açtığı sinav.diyanet.gov.tr internet sitesi üzerinden temin etmeleri gerektiği açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Personel Alımı Duyurusu

Uzun süredir beklenen Diyanet İşleri Başkanlığı 6 bin 200 personel alımı ilanıyla ilgili adayları yakından ilgilendiren gelişmeler yaşandı. Kurumun yaptığı duyuruda “Adaylar, “Sınav Giriş Belgesi” ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, kimlik belgesi, pasaport) biri ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 08:00’da hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.” ifadeleri yer aldı.

Daha fazla okumak için 2023 Diyanet Personel Alımı Sınav Yerleri Açıklandı! Diyanet Sınavı Giriş Belgesi Nasıl Alınır? ziyaret edebilirsiniz.

medyazar.com

2023 Diyanet Personel Alımı Sınav Yerleri Açıklandı! Diyanet Sınavı Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!