Loading...
tr usd
USD
-0.15%
Amerikan Doları
32,44 TRY
tr euro
EURO
-0.66%
Euro
34,74 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.34%
Euro Amerikan Doları
1,07 TRY
bist-100
BIST
2.05%
Bist 100
9.915,62 TRY
usd gau
Petrol
0.42%
Brent Petrol
89,38 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
2.441,87 TRY
tr btc
BTC
-0.92%
Bitcoin
2.066.188,58 TRY
Kaygan Zemin

BURGAZADA GÜNLÜKLERİM (16 Ocak 2024)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

YENİ BİR YASA MI?

Rezerv alan yasası Türk Milleti’ni mülksüzleştirme yasasıdır: Süreç nasıl mı işleyecek? Evinizin yıkım bedeli, yeni yapılacak evin yapım bedeli, tüm masrafları size ödetecekler. Hadi yıktılar, paranız yok. Ne olacak? Ev yıkılı, evin arsa payı üzerinden alacaklısınız. Binanın değerini size vermiyorlar aksine yıkmak zorunda kalıyorsunuz, yıkmıyorsanız o gelip yıkıyor ve tüm maliyeti size ödettiriyor. Siz iktidara evinizi işyerinizi yıkıp, al ne yaparsan yap kardeşim deyip, altın tepside sunuyorsunuz. En çok istediği şey buymuş demek.Yol yaptı, köprü yaptı, çoluk çocuğu evden çıkartıp, evi de yıktı. Karşı da koyma savcılık şikayeti yaparız demişler. Eviniz işyeriniz yıkılacak, arsa payı cebinizde kalmayacak, yıkım masraflarına anca denk olur. Yeni yapılan ki o da nerede yapılacağı belli değil. Yeni evin maliyeti kimbilir ne olur düşün Türk Milleti. @zaferpartisi

***

ŞİŞİRİLMİŞ YALAN HABERLER

Bizleri şişirilmiş yalan haberler mahvedecek. O yalan haberkeri çıkaran, yayan ve inananlar da mahvolacak bizler mahvolurken.

***

HAK HUKUK ARAMAK

Romanya’da 15 yaşındaki bir kız çocuğu kaçırılıp tecavüz ediliyor, Romanya halkı sokağa dökülüyor, vali dahil ilgili bütün yöneticiler istifa etmek zorunda kalıyor.  Almanya’da ise çiftçiler hükümetin bazı çiftçi olanaklarını kısıtlaması nedeniyle sokağa dökülüyor. Bizde ise insanlarımız elinden ekmeği bile alınsa çıkıp derdini topluca anlatmayı bilmiyor. Sokaklar o yüzden bomboş. İnsanlarımız neden bu kadar pısırık anlayamıyorum? Hakkını aramayı insanlarımıza öğretecek bir kişi mi gerekli acaba?

***

SEÇİM ZAMANI

İyi insanlar da iyi siyasetçiler de seçim zamanı bambaşka kişiler oluyor. Seçim zamanı psikolojisi olsa gerek. (Mehmet Ünal Taşpınar)

***

BURGAZADA GÜNLÜKLERİM (16 Ocak 2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Giriş Yap

Medyazar ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!